| Subcribe via RSS

Repo Men

oktober 19th, 2011 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av H

Jude Law och Forest ”Sne-öga” Whitaker är i framtiden återtagare (”repo men”) som jobbar för ett företag som tillverkar kroppsdelar. Kan du inte betala räkningen för ditt organ, så kommer de och plockar ut det. Om du överlever eller inte är inte deras problem. Laws flickvän gillar inte hans jobb och vill att han ska välja mellan jobbet och familjen, och just som han ska till att välja familjen råkar han ut för en olycka och får ett artificellt hjärta. Detta har han dock inte råd att betala om han inte jobbar…

Periodvis är filmen riktigt bra. Tyvärr åker den upp och ner i tempot som en jävla jojo ungefär varje kvart, vilket gett filmen ett oförtjänt rykte att vara tråkig. Den skulle dock definitivt må bra av en kapad kvart-tjugo minuter. Slutresultatet blir en halvrekommendation om man gillar lite action, lite halvsvart humor och lite halvdystopisk sci-fi. Lite halvt. Kul info: Liksom hon i ”Hanna” har Whitaker studerat stridskonst under Dan Inosanto.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud