| Subcribe via RSS

WALL·E

juli 9th, 2008 | Postad i Barn/Familj, Film, Sci-Fi, Tecknat/CGI av H

Idén till WALL·E fick Andrew Stanton redan innan man började jobba på Toy Story. Han beskrev den (i tidningen Empire) helt enkelt såhär: ”What if all the humans abandoned earth, and forgot to turn off the last robot?”

Pixars nya storfilm kommer ni garanterat att höra en hel jävla del om när den kommer till Sverige i september, för i USA har den hyllats nästan enhälligt av både recensenter och publik. Fast det har de ju gjort med varenda Pixarfilm tidigare också.

Men visst är det en bra film. Och den är sjukt snygg förstås. Designen på själva WALL·E är rent av genialisk. Upplägget är fantasifullt och fantastiskt, och visst är det gulligt med kärlekskranka robotar – och här kommer men:et – men storyn som helhet är inte mycket att ha. Det är en kul åktur och en mycket trevlig upplevelse att se filmen, men andragångsvärdet är väldigt lågt.

1 Comment

One Response to “WALL·E”

  1. Tant Kaj Says:

    I rest my case.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud