| Subcribe via RSS

We Are What We Are

november 13th, 2011 | Postad i Drama, Film, Thriller av H

När är en kannibalskräckis inte en kannibalskräckis? När det är ett drama med thrillerinslag om en familj som behöver mörda folk till någon ritual. Varför förklaras aldrig. Älskare av blodiga effekter har ingenting att hämta här. Glöm.

Måste bara kommentera omslaget här bredvid. Det brittiska omslagets citat ”A cannibal gore-fest” var jag bara tvungen att kolla upp, och det är som vanligt så man bara vill leta upp nån ansvarig och slå honom HÅRT i ansiktet. Citatet lyder i helhet: ”Do not, however, go into this movie thinking it’s a cannibal gore-fest. For the majority of the film, we never see a drop of blood, never see anyone get chewed, never see what makes this more than a family-drama”. Jag blir ärligt förbannad av sånt här jävla skit.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud