| Subcribe via RSS

Xtro 3: Watch The Skies

januari 17th, 2012 | Postad i Action, Film, Sci-Fi, Skräck/Rysare av J

Ett gäng bombexperter inom den amerikanska armén skickas iväg till en öde ö som tidigare använts som en begravningsplats under andra världskriget och som senare användes för att testa bomber på. Deras uppgift är att rensa ön på kvarvarande bomber och minor som kan finnas kvar, då någon pappersskyfflare har bestämt sig för att det ska byggas en bränslestation där. Det visar sig dock snart att allting inte är vad det verkar vara och att någonting som är betydligt farligare än bomber och minor finns på ön…

Xtro 3: Watch The Skies är en riktig sunkbomb och är klart den sämsta i trilogin. Skådespelarnas agerande är helt fantastiskt stelt och deras karaktärer känns mallplacerade, klyschiga och blir allt eftersom filmen fortgår mer och mer pinsamma (mest tack vare att deras attityd går från att vara ”stenhårda” och ”tuffa” marines till att bli skitnödiga mesar som flyr). Filmens effekter pendlar mellan hyfsade till usla. Filmens gore och blod ser helt okej ut, medans t ex varelsen ser löjligt stel och animatronisk ut (på ett ocharmigt sätt) – vilket drar ner läskigheterna en hel del. Storyn i filmen känns till en viss del snodd (eller kanske inspirerad?) ifrån mästerverket Predator, då det finns en del likheter mellan de två filmerna.. även om det här är den sämre av dem, så klart.

Xtro 3: Watch The Skies må vara Harry Bromley Davenport’s favorit i trilogin, men för mig är det en riktig skitfilm som ingen behöver se. Undvik och se de två första istället om du nu nödvändigtvis måste se någon av de här filmerna.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud