| Subcribe via RSS

Step Brothers

augusti 13th, 2008 | Postad i Film, Komedi av H

En äldre man och kvinna träffas och faller för varandra direkt. De märker att de har så mycket gemensamt – inklusive att de båda har varsin 40-årig son som fortfarande bor kvar hemma. När de flyttar ihop tvingas de två sönerna – Will Ferrell och John C. Reilly – att bli styvbröder. Problemet är att de är ungefär lika vettiga i huvet som två bångstyriga sexåringar.

Har ni sett någon av Ferrells tidigare idiotkomedier så vet ni ungefär vad ni har att vänta er. 90 minuter med två vuxna män som beter sig som bråkiga och gnälliga småbarn. Och det är förstås väldigt underhållande med några sjukt roliga scener, även om filmen inte direkt är legendariskt bra. Klart bättre än Talladega Nights i alla fall. Reilly har jag aldrig riktigt gillat, och det är inte Ferrells bästa framträdande heller, men absurditetsnivån är lagom hög, humorn starkt förpubertal och jag kan tänka mig att vanligt folk tycker det här är bland det sämsta de sett.

2 Comments

2 Responses to “Step Brothers”

  1. vrångmannen Says:

    Det här är det bästa vi inte har sett. Har lite svårt för Reilly och tycker att Ferrells senare rullar varit trötta men det här kan inte vara dåligt. Jag utnämner en fyra..OSEDD!


  2. vrångmannen Says:

    Jag måste vara synsk 🙂


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud