| Subcribe via RSS

Walk The Line

september 21st, 2008 | Postad i Drama, Film, Musik av H

Filmen om hur Johnny Cash skriver några låtar medan han är i flygvapnet, spelar in en skiva, blir kändis, knarkar, obsessar över June Carter, slutar knarka och slutligen gifter sig med henne innan han spelar in en liveskiva i ett fängelse.

Menlöst filmmanus som snabbspolar genom Cashs liv. Som vanligt med såna här filmer så får man veta väldigt lite om musikern Cash, fokus ligger förstås på hans relationer till familjen och så vidare vilket är totalt ointressant. Då kan filmen lika gärna handla om vem som helst. Visst är det bra musik i filmen, men det är ju bara att spela en skiva om du vill höra den. Reese Witherspoon är inte lika jävla irriterande och usel och förhatlig som i alla andra hennes filmer, men så har hon bara en personlighetslös kartongkaraktär att spela så nåt annat var väl inte att vänta.

Ni får faktiskt förlåta, men jag är helt ointresserad av verklighetsbaserade filmer om människoöden. Folk som växer upp i stökiga hem, knarkar och sabbar sitt eget och andras liv, och så slutar filmen lite vagt med att ”livet gick vidare för våra kära karaktärer”. SNAAARK. Nej, jag får nog leta upp en vanlig dokumentär om Cash istället. Det blir nog långt mer intressant.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud