| Subcribe via RSS

The IT Crowd: Säsong 1-3

mars 21st, 2009 | Postad i Komedi, TV av H

the-it-crowdRoy och Moss är två datanördar som sköter IT-supporten på Reinholm Industries. De lever ett ganska lugnt liv nere i källaren där ingen stör dem och de flesta supportsamtal kan lösas med ”Har du provat att slå av och slå på datorn igen?”. Tjejen Jen söker jobb på Reinholm och har en CV full med bullshit, vilket leder till att den fullständigt bindgalne chefen anställer henne som chef över IT-supporten fast hon inte kan en enda sak om datorer.

The IT Crowd, en brittisk komediserie (på 3 x 6 avsnitt á 24 min) (vars två första säsonger har visats i Sverige på TV4/TV4 Komedi under namnet IT-Supporten) som är riktigt rolig och bjuder på många gapskratt, speciellt om man är intresserad av datorer och scifi/popkultur, men även om man är en Helt Vanlig Människa.

Man försökte sig på en amerikansk remake – förstås – men kom inte längre än till ett pilotavsnitt, intressant nog med samma skådis i rollen som Moss. Hela serien finns på DVD, t.ex. på Discshop.


1 Comment

One Response to “The IT Crowd: Säsong 1-3”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The IT Crowd – Season 1 – 4 Says:

    […] citerar ur H’s recension av The IT Crowd, säsong 1 – 3 (med några små förändringar): Roy (Chris O’Dowd) och Moss […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud