| Subcribe via RSS

Friday The 13th Part 2

juni 20th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Kroppsräkningen fortsätter.

Två månader efter händelserna i Camp Crystal Lake-lägret, 1979, blir den enda överlevande mördad under mystiska omständigheter. Fem år senare öppnas en lägerledarutbildning intill Camp Crystal Lake, men snart börjar ungdomarna bli färre och färre. Vem är det som smyger runt i skogen som omger lägret egentligen?

Andra delen i Friday The 13th-serien är något sämre än första, faktiskt, men jag har egentligen inga direkta anledningar till att såga andra filmen, för den är faktiskt bra, även om den har en ännu tunnare story än i första filmen. Effekterna är fortfarande bra, och skådespelarna håller väl ungefär samma mått som första skulle jag tro. Och vissa saker får en att lyfta lite på ögonbrynen. Men i långa drag så får jag väl ändå ta och godkänna den här filmen ändå, det är ju trots allt en uppföljare till Friday The 13th.

http://www.imdb.com/title/tt0082418/

1 Comment

One Response to “Friday The 13th Part 2”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Friday The 13th: The Complete Collection Says:

    […] så kan du läsa samtliga av mina gamla Friday The 13th recensioner i nummerordning här; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10. Mina gamla recensioner av Freddy vs. Jason (som jag skrev medan jag […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud