| Subcribe via RSS

Anita – ur en tonårsflickas dagbok

juli 20th, 2011 | Postad i Drama, Film av J

Anita (Christina Lindberg) är en tjej på 16 år som tillsammans med sin fysiska utveckling även tyvärr utvecklat nymfomani – vilket varken gillas av lokalbefolkningen, hennes föräldrar eller hennes vänner. Mitt uppe i allt spektakel stöter hon på den unge psykologistudenten Erik (Stellan Skarsgård), som försöker hjälpa henne att finna ett sätt ta sig ur sin situation.

Anita – ur en tonårsflickas dagbok är inte något vidare. Det är ett rätt typiskt mjukporr-drama från 70-talet med håriga brudar och en tunn story som bara är trist i längden. Enda anledningen man kan ha att se den här filmen är att se Christina Lindberg halvnäck större delen av filmen och det är ju inte helt fel, eller nåt. Det är dock lite kul att se Stellan i en väldigt tidig och ung roll, innan han blev Hollywood kändis.

Det här är ingenting man behöver slösa sin tid på iaf – så som jag gjort. Undvik och se någonting annat.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud