| Subcribe via RSS

Devil’s Playground

januari 23rd, 2011 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av J

30 000 deltagare ingår i ett testprogram för det nya prestanda stärkande medlet RAK 295 ifrån det brittiska forskningsföretaget N-Gen Industries. 1 månad senare inträffar det som inte fick inträffa; alla testpersoner utom en får bieffekter av det nya medlet. Men saker och ting förvärras då bieffekterna visar sig mutera testpersonerna till blodtörstiga och köttätande vildar. Den benhårde Cole (Craig Fairbrass) – en torped för N-Gen Industries – beger sig efter den enda som verkar vara imun mot RAK 295 – Angela (MyAnna Buring) – för att försöka få henne i säkerhet så att ett motgift kan tas fram…

Storyn har egentligen ingenting nytt i sig och karaktärerna är rätt standard för zombiegenren. Men filmen är jävligt bra ändå, mest tack vare de välgjorda effekterna, att filmen faktiskt är spännande nästintill hela tiden och att skådisarna gör bra ifrån sig. Även om vissa saker är rätt förutsägbara för de som sett en zombiefilm eller två tidigare så håller filmen uppe intresset rakt igenom och det är rätt svårt att pausa för att gå och pissa eller dylikt.

Devil’s Playground är en värdig zombierulle som passerar utan några som helst problem och det är också en film jag definitivt rekommenderar – åtminstone till de som föredrar sina zombies springande och ursinniga. Läs också H’s kommentar om filmen.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud