| Subcribe via RSS

Bad Asses On The Bayou

maj 17th, 2015 | Postad i Action, Drama, Film av J

Bad Asses On The BayouFrank Vega (Danny Trejo) och Bernie Pope (Danny Glover) får en inbjudan av deras vän Carmen (Loni Love) som ska gifta sig. De två äldre herrarna beger sig söderut för att delta vid festligheten, men under natten efter repetitionsmiddagen bryter sig en grupp förövare in i Carmen’s föräldrars villa och kidnappar henne. Frank och Bernie, som inser att den lokala polisen inte verkar bry sig alls, bestämmer sig för att försöka rädda Carmen.

Bad Asses On The Bayou (eller Bad Ass 3 om man så vill) följer föregångarna i fotspåren och levererar god underhållning. Filmen i sig är inget speciellt egentligen. Trejo och Glover slår folk på käften, det skjuts lite och så får vi se lite CGI explosioner, inget märkvärdigt alltså. Men samtidigt som filmen inte levererar någonting nytt är det ändå en kul film och idéen om att två gamla gubbar spöar skiten ur folk som är hälften så gamla som dem är håller ändå för en tredje film.

Film nummer tre kanske inte ger någonting nytt eller är ens den bästa av de tre, men den underhåller ändå. Rekommenderas.

Läs gärna mina recensioner av de två första filmerna också. Ni finner dem här och här.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud